2021. július
H K S C P S V
« nov    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Legutóbbi bejegyzések

Legutóbbi hozzászólások

nyárra várva…

2013.06.03.

Sziasztok kicsikéim:)

Lassan vége az ovinak, a bölcsinek már 1 hete. Benedeknek nagyon jól megy a torna, és a logopédia is nagyon hasznosnak bizonyul. Június közepére kaptunk időpontot, egy fülész dokihoz, mert mint kiderült Bendőnek túlhallása van. Bővebben olvassátok a nettet, a lényeg, hogy ez a sok téves gondolat, hogy hiperaktív, koncentrációzavar, stb.. Valószínűleg hangterápiára lesz szükségünk, ám kicsit macerás, mert 10 napig napi kétszer 30 perces hanganyagot tesznek a füledre, és ebben az időszakban nem lehet se tévét, se semmi hangot kiadó dolgot csinálni. Ezt azért is írtam le, mert ha lesznek gyerekeitek akkor tudjatok arról, hogy ilyen is van. Godoka nagyon kemény kis csaj, remélem igaza lesz Ani mamiéknak, hogy valami nagy ember lesz belőle, mert nagyon elviselhetetlen. Most éppen Kati maminál pihen, mert mi már teljen kivagyunk tőle. Azóta próbálom maga kialudni, ma délután kb. 3 órát aludtam.

2013-09-08-

Nahát Gyerekek, már megint eltelt 2 hónap, és a nyarat is túléltük:)

Bendőnél lezajlott a hallásterápia, kb. 2-3 hónap múlva lesz eredménye, akkor kell a doktor bácsihoz is visszamennünk. Ti kicsikéim voltatok Triatlon táborban, Godokám te még elég kicsinek bizonyultál, mert csak másfél hetet bírtál, de azt mondta Mesi, hogy nagyon ügyes kis csaj vagy, persze mi ezt tudtuk. Bendő te lenyomtál 2x 2 hetet, az utolsó hétre Vince haverod is becsatlakozott, nagyon egymásra találtatok:)

Augusztusban elmentünk a Gyöngyiékkel nyaralni Horvátországba, nagyon-nagyon szuper volt:) két napot sátorban töltöttünk, mert kicsit meg akartuk hosszabbítani a nyaralást. A sátorozást azért legközelebb kihagynám, jó mondjuk 2 nap kibírható volt. Jövőre biztosan Olaszországba megyünk.

Godóka te olyan nagy lány lettél, hogy elkezdted az ovit, hát azt nem mondom, hogy húúú, de sima ügy volt, de jelentem péntekre minden reggeli hiszti elmúlt, mert olyan okos vagy:) Úgy ugrottuk át a hisztis elválást, hogy megértettem veled, hogy nekem nagyon rossz, ha úgy megyek a dolgozóba, hogy téged sírva kell otthagynom…, és lám:)

Van ám még egy hírünk, lesz egy unokaöcsétek, Erika karácsonyra van kiírva:)

És ami elég fontos, anyátok visszamegy a melóhelyére:) Hétfőn kezdek:) Elég sok változás lesz, pl. korán megyünk az ovikba, mert anyának illene időben megjelennie a munkahelyén. Azt még nem tudom, hogy fogom összehozni a háztartást, vásárlást ezzel a dologgal, de szerintem Ap közreműködésével sikerülni fog, ja és persze a nagyszülők is rengeteget segítenek.

Mesi is pont most van itthon, nagyon sok szép dolgot hozott nektek, még egy hetet itthon van, aztán megy vissza Angliába. Tegnap voltuk Borfesztiválon Budafokon, Godo te a Kati mamainál voltál, Bendő te pedig a papáéknál. Olyan hajnali fél kettőre értünk haza, és reggel sokáig tudtunk aludni, lustálkodni, nagyon ránk fért, bár ezt eléggé beárnyékolta, hogy apnak menni kellett dolgoznia:(

Itt a vége, fuss el véle:)

anya

 Mit szólsz hozzá?

 

 

 

Ezeket a HTML tag-eket használhatod

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>