2021. július
H K S C P S V
« nov    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Legutóbbi bejegyzések

Legutóbbi hozzászólások

már nem szabadkozom…:)

Sziasztok Gyerekek,

Bendő nagyon ügyesen fejlődik a logopédián, és már a ceruzát is úgy fogja, ahogyan kell. Mostanában nagyon alkotó vagy, színezel, rajzolsz, társasozol, mondjuk az utóbbit csak akkor élvezed, ha nyersz, és általában nyersz. Minap 2szer egymásután kikaptál, így vége is lett a játéknak…:), én is tudom, hogy nehéz veszíteni, mikor ennyi idős voltam, nekem sem ment, állati hisztiket éltek át anyámék, mert én apukámmal és a tesómmal snapszeroztam.

Utólagosan megtartottuk a születésnapodat, és végre TE kaptál ajándékot, és mindenki eljött aki számított:) Jövőre itthon fogjuk ünnepelni, vagy ovi zárása előtt, vagy nyitáskor, mikor még jó idő van.

Volt itt a Mikulás, és nagyon nagy öröm volt, azt nem tudom, hogy meddig fogod elhinni, hogy Ő van, mert már kérdezted, hogy hogyan jött be a házba…

Ma azt kérdezted Aptól, hogy “Jézus ember?”, hát ezek a kérdések izgalmasak, Ap erre, azt mondta, hogy “…ez egy bonyolult kérdés, ember volt, Isten lett”

Godóka te még mindig sátánka vagy, bár most csak kicsit, mert már egy ideje jársz bölcsibe, így inkább ott rosszalkodsz. Még mindig gyönyörű vagy, és még mindig Zalán a szerelmed, nagyon helyes kisfiú:)

Volt a bölcsiben Mikulás ünnepség, de te féltél a Mikulás előtt fellépő bácsitól, mert hangosan gitározott, és énekelt. Jópofa volt, aztán jött a Mikulás, de te nagyon fáradt voltál, így nagyjából végig az ölemben ültél, kis nyuszi-muszim:)

A hajad nagyon macerás, minden hajmosásnál kb. 15percig próbálom belőle a gumókat kibontani, nagyon igyekszem finoman, de néha meghúzom, és akkor azt mondod, nagyon határozottan “Hagyjál már!!!!”, nagyon öntudatos kislány vagy, mindig pontosan tudod, hogy mit, hogyan tudsz elérni nálunk, és szerintem másoknál is. Ha kell hisztizel, ha kell angyalszárnyakra kapsz. Hihetetlen egy kiscsaj vagy:)

November közepén kicsit itt hagytalak benneteket, mert elmentem Barcelonába a Gyöngyvérrel és egy barátnőjével. Nagyon jól éreztük magunkat, csodaszép város:) Kijöttetek elém a reptérre Appal, és igazán nagy volt az öröm, Bendő még most is azt mondja, hogy ne menjek el többet, pedig de:)

Mostanában sokat sütögetek, pl. a Bendő szülinapi tortáját is én sütöttem, aztán túrós sütit is csináltam, meg egyik nap kuglófot. Közeledik a Karácsony, így kicsit ráerősítettem. Idén úgy lesz a Karácsony, hogy 24én Kati maminál ebédelünk, utána jövünk haza fát díszíteni, és este jön a Jézuska. 25én a Papáékhoz megyünk ebédre, és után megint itthon este csak mi négyen. 26án pedig csak mi leszünk, így lassan ki kellene talánom, hogy mi lesz a menü.

kb ennyi

csatolok pár képet is.

 Mit szólsz hozzá?

 

 

 

Ezeket a HTML tag-eket használhatod

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>