2021. április
H K S C P S V
« nov    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Legutóbbi bejegyzések

Legutóbbi hozzászólások

én is…

Hello apró kis szörnyetegek:)

Egyszer volt, hol nem volt két testvér Bendő és Dudu…, a Boribon így kezdődik:) nagyon szeretitek, főleg mikor bekapja a farkas boribont, ezt már el is bábozta Bendő. Változások vannak, ami nagyon pozitív pl., már  kb. egy hete 8kor alvás, előtte diázás, és utána ketten együtt alszotok az új ágyatokban:) az ágy baromi jó lett, ügyes apátok van, és kreatív anyátok, a bábokra gondolok, amiket én készítettem. Az új törvény szerint amely gyerek aug. 31ig betölti 6. éltévét az tanköteles, na ez a rossz hír. Ez szerencsére nem azt jelenti, hogy ha kell, ha nem menni kell, de emiatt idén elindult az óviban az iskola előkészítés. Így kicsit tele lett Bendő naptárja, na lássuk is (én is alig tudom fejben tartani). Hétfőn – ezt mi választottuk  - Csengő-Bongó “hangszerekkel szemtől szemben”. Kedd óvi időben logopédia, délután fejlesztő torna. Szerda, csütörtök semmi. Péntek logopédia, délután úszás. Szombaton technikai biciklizés. A gond az szokott lenni, hogy te fiacs, nem igazán alszol már délután, így estére elég nehéz veled. Ma pl. a Dudu úgy evett, hogy szétmorzsolta a pogácsát, és a morzsákat szétszorta a nappaliban, én erre mérges lettem, és elvertem Dudu kezét, mire te “Ne sírj Dudu, majd adok én neki…” Szóval szemtelen is vagy, bár az dicséretes, hogy így véded a húgodat, de azért az a mondat még sem kellett volna.

Dudu te egy borzasztóan rossz kislány   vagy, én értem, hogy neked muszáj, hiszen csak a második vagy, bár szerintem már rég kierőszakoltad magadnak az első helyet. Persze nagyon imádunk, de ha nem az van, amit te akarsz, akkor rögtön bőgni kezdesz, és addig nem hagyod abba, amíg el nem érted a célodat. Te nagyon jól érzed magad a bölcsiben, bár most azt vettük észre, hogy sokkal rosszabbul beszélsz, mint pár hete. Eddig mindent értettünk, most meg szinte semmit. Szóval kicsit visszafejlődtél.

anya

 

 Mit szólsz hozzá?

 

 

 

Ezeket a HTML tag-eket használhatod

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>