2021. május
H K S C P S V
« nov    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Legutóbbi bejegyzések

Legutóbbi hozzászólások

megint itt…

Kedves Gyermekeim,

ma egy olyan este van, amikor úgy 30 perce csend van, és igen én vagyok egyedül…, szuper érzés.

Mesélek kicsit, mert olyan régen írtam már, és van pár dolog, amire biztosan másképp fogunk emlékezni, úgy 10-15 év múlva pl, 15 év múlva ” A Godiva egy tünemény volt, soha semmi baj nem volt vele, bla-bla…” MOST ” A Dudu egy szörnyeteg egy hisztis, erőszakos, második, akinél gyakran mondjuk, hogy várjuk, hogy az első pofont megkaphassa, mert abban benne lesz az elmúlt évek szenvedési:)”

SÍzés

Erről azért írok, hogy tanuljatok a mi tévedéseinkből. Amitől tartottunk a nagyon hosszú autózás, az teljesen jól működött. A többi nagyon rosszul sült el, Bendőnek így elsőre nem ment a síelés, azt hiszem ez az oktatókon múlt, a szállás hideg volt, és szar a kaja. A lényeg, hogy szerdán hazajöttünk.

Hát nem is tudom, hol is kezdjem… Ez a kétgyerekes állapot, nagyon nehéz dolog, főleg igazi segítség nélkül. Kati mami kezd megtébolyodni, legalábbis nagyon furcsa már egy ideje. Így maradtunk mi 4en, míg Bendedek volt egyedül, és Kati mami is más volt, addig volt életünk, amióta Dudu megvan (ami tök jó, mert imádunk) azóta nincs. Pontosabban van, csak addigra már mi is inkább aludni megyünk…

Dudu elkezdte tavaly nyáron a bölcsit, nagyon szereti, már amikor jár, mert sokat betegeskedik. Legutoljára, ami említésre méltó, az vesemedencegyulladás volt. 1 hétig jártunk mindennap a I. sz. Gyermekklinikára, antibiotikumra. Annyira féltettünk…, ilyen kicsi korban ez nagyon veszélyes dolog. Azóta próbálunk rád még jobban vigyázni, itthon is úgy beölteztetlek mintha az Északi sarkon lennél, nehog felfázz.

Bendővel már nagy dráma nem volt, hiszen ő már nagyfiú. Ami fontos és nagyon jó, hogy tavaly szeptember óta jár úszni, és imádja. Teljesen vízbiztos már, ugyan úszni még nem tud, de reméljük hogy lassan az is menni fog.

Állatállományunk cserélődött, vagy bővült?már nem is tudom. Lett két cicusunk, így a létszám háromra nőtt, a kutyák létszáma változatlan.

Nem is gondolnám, csak mióta tapasztalom, hogy mennyire más a kétnemű gyerek. Dudu te már most próbálsz öltözni, Bendedek pedig nem olyan régóta teszi ezt önállóan. Dudu már szerintem nyáron szobatiszta lesz, míg Benedeknek ezt 3éves korára sikerült. A baj ezzel csak az, hogy gondolom ez tinikorban is így lesz. Nem kell aggódni, igen is mások a lányok, hamarabb érnek.

fotók következnek…:)

talán Nóémiről még nem is tettünk fel képet, ő a ti szuper szityótok:)

Ádám barátoddal a farsangon:)

DUDU:)

szeret

anyuMit szólsz hozzá?

 

 

 

Ezeket a HTML tag-eket használhatod

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>