2021. május
H K S C P S V
« nov    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Legutóbbi bejegyzések

Legutóbbi hozzászólások

2011. június, nyaralás egy hét múlva…

Sziasztok,

ma voltunk Bendővel a Tescoban Spiderman szerelésben:) eddig soha semmi baj nem volt a közös vásárlással, de azt hiszem a ma esti volt az utolsó mostanában. Benedek végig cirkuszolt, hogy vegyek neki valami játékot, bár megígérte, hogy rendesen fog vislekedni, és azt is megbeszéltük, hogy nem veszünk játékot, de ez ma nagyon nem ment. Filmbe illő jelent volt, nagy nehezen a kezénél fogva, a padlót felnyalva elhúztam a játékosztálytól, mire ő elszabadult és visszarohant, igen ám, de elcsúszott és szinte berepült az egyik sorba, leverve egy csomó játékot. Többen megdöbbenve nézték, hogy vajon mi baja lett a gyereknek, persze én tudtam, hogy a robaj nagyobb mint a sérülés, így felrángattam, és elvoszoltam a pénztárig.

Ap baromi beteg, már igazán kezdek aggódni, csütörtök óta hasmenése van, és ugyan ma már minimális ételt vett magához, de gyakorlatilag fel sem kel, és nem is nagyon kommunikál. Ti is betegek vagytok, antibiotikumot kaptatok, emiatt Bendő már a jövő héten nem mehet oviba, katasztrofális állapotok vannak itthon. Így arra jutottunk, hogy Godo távozik Kati mamihoz, aztán remélhetőleg mindenki meggyógyul és indulunk a Balatonra szombaton.

AnyuMit szólsz hozzá?

 

 

 

Ezeket a HTML tag-eket használhatod

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>