2021. május
H K S C P S V
« nov    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Legutóbbi bejegyzések

Legutóbbi hozzászólások

Sziasztok,

ap. elment síelni, és így hárman maradtunk…, nem könnyű veletek. Tegnap este Transformers-t néztünk, az új nagyon szép kanapén, majd mi a Benedekkel itt is aludtunk, az éjszaka jól telt, mindenki aludt. Most is csak azért tudok írni, mert már mostam jó sokat, füvet is nyírtam, és még mindig alszotok, elkiabáltam Dudu most üvöltött fel…, elcsendesedett. Szóval pénteken volt az anyák napi köszöntő, Bendő nagyon aranyos volt:), szerencsére nem volt annyira meghitt, így nem is sírtam el magam.

A szombat este is jó volt, spiderman volt a saját házimoziban, és megint együtt aludtunk, azért, így hogy ketten vagytok, baromira elfáradtam, meg is ittam a nagyanyád vodkáját:) Egész éjjel és nappal esik az eső, de mivel Bendő téged muszáj valahogy lefárasztani, és egy kis esőből nem lesz nagy baj, így elmentünk hármasban sétálni, a játék neve pocsolyába ugrálás volt, nagyon élvezted, majd békát kerestünk a kertben, mert tegnap találtunk egy kis varangyot, én megfogtam, hogy odaadjam neked, de te féltél tőle. A kutyákat is megsétáltattuk, Árvával nem könnyű, a másik kettő szépen előrejött mikor szóltam, a főúr persze szart szót fogdani, aztán egy kis jutalomfalattal sikerült előre csalogatni. Persze baleset is történt, kicsit felrepedt Bendő szeme, mert csúszott a mászófal, szerencsére nem komoly a sérülés. Nagyon bejött neked a V-Smile játék, ma is már kétszer játszottál vele, kb. 1-1 órára lefoglal, szerencsére nem kattantál rá.

anyuMit szólsz hozzá?

 

 

 

Ezeket a HTML tag-eket használhatod

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>