2021. május
H K S C P S V
« nov    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Legutóbbi bejegyzések

Legutóbbi hozzászólások

sziasztok,

hát sosem késő elkezdeni a joint-ozást…, gondoltuk kipróbáljuk milyen, nos…, kicsit viccesebb az ember hangulata, meg olyan fátyolos a kép, de kb. ennyi, majd mikor távozik, baromi álmosság jön, én ma 3 órát aludtam, ja és durva éhesség. Na, a lényeg, hogy ez is megvolt, de ha az ember lazulni akar, akkor inkább igyon  valamit.

Mint szoktuk említeni, hogy “minden napra szarik valamit a kutya…”:), tegnap az Árva kiásta a málásnak indult nyest maradványait, és azzal rohangált a kertben, csak slaggal tudtuk elkergetni, és elvenni tőle.  Aztán újra föld került a tetemre, most kicsit mélyebbre …Ma hajnalban (4.15kor) a Sziszi meglepett egy egérrel, melyet miután megmutatott, elengedett, így apnak kellett ártalmatlanítania szegény párát:( úgyhogy az öreglány büntiben van, és nem jöhet be. Komolyan nem értem, az rendben van, hogy megfogja, és még az is, hogy megmutatja, de könyörgöm miért nem lehet ezt már holtában megtenni, hogy már csak a tetem legyen. Gondoljátok el, mi van ha egyszer valami nagyobb madarat hozz be, és engedi el…, állati lenne.

Ma nagy locsokodás volt, Bendő Jucc megtanultad a locsolóversedet, és szemérmesen ugyan, de elszavaltad a hölgyeknek, Jázminnak, és Annának, majd még Ani mamit is meglocsoltad.

Dudu nagyon taknyos, remek éjszakának nézünk elébe…

Jó éjt, szeretMit szólsz hozzá?

 

 

 

Ezeket a HTML tag-eket használhatod

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>