2021. május
H K S C P S V
« nov    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Legutóbbi bejegyzések

Legutóbbi hozzászólások

Sziasztok Gyerekek,

bizony már nagyon-nagyon rég nem írtunk nektek semmit…, de majd most…:)

kezdjük Jucultuval:)

nagyon ovis vagy már, vannak haverok Martin, Isztli Ádám, és Varga Ádám stb…, már tudod a húsvéti locsolóverset, és az anyák napit is. Robot őrület tombol náulnk, ap vett is neked egy interaktiv r2d2-t:), táncol, és még egy csomó más dolgot tud, csak még nem tudtuk kipróbálni. Most mindenáron Wall E-t szeretnél, és Eva-t:) Godoval már kezdesz kedvesebb lenni, egyik nap már azt mondtad, hogyha megyünk DisneyLand-be akkor vigyük Godot is:). Múlt héten voltatok először buszos kiránduláson. Szentendrére mentetek, egy csomó élménnyel értél haza, csak úgy sziporkáztál:) Nagyon helyes kisfiú vagy, és baromira könnyű már veled, otthonon kívül:) A bevásárlóközpontban nem vagy követelődző,  cukiban sem, és biciklizés közben is igyekszel szótfogadni. Ma megkaptad életed első számítógépes játokodat, a Vsmile-t. Amitóta megkaptad, nem láttalak…na, azért ennek majd valahogy határt kell szabni. Ma vicces helyzet volt, mentünk az oviba, te már nyekeregtél, hogy ne hagyjalak ott, és te szerintem tudtad, hogy nincs ovi, ugyanis tavaszi szünet van, így papáékhoz nem délután mentél, hanem korán reggel már ott topogtunk az ajtajuk előtt.

Duduka:)

te egy tünemény vagy:), mindenkit leveszel a lábáról, ha megjön délután ap, akkor kitárod kicsiny kezeidet, és kéredkedsz fel az ölébe. Mostanában már csak egyszer kell este megetetni, és reggelig egy hangodat sem halljuk, de nem volt ez mindig így, sőt…, állati fárasztó dolog két gyerek, és igazi kihívás, mindig van valami. Pl. Bendőnek többször volt a télen kruppos rohama, az elsőnél persze a kórházban kötöttünk ki, pár nap Törökbálinton. Te meg allergiás vagy, a füled sokszor ki van repedve, de szerencsére a krém csiribí-csiribá és már meg is gyógyult. Már lépegetsz, hihetetlen hogy fejlődsz…, imádnivaló vagy, de te sem szereted a megszokottól eltérő helyzeteket, szerintem ez kb. minden gyerekre igaz.

És akkor elérkeztünk a kicsit mindenről részhez, azaz: mi nem megyünk Londonba, de sebaj majd bepótoljuk, viszont megyünk 1 hónapra a Balatonra, és reméljük Kati mami helyzetét is sikerül megoldani. Ap cégvezető lett:), én is visszamenekültem dolgozni előletek, itt inkább Godora gondoltam, alvás helyett munka volt. Novemberben kezdtem, és mostanában be is fejezem, mert itt a tavasz, tele a kert munkával, és Dudu is annyira aranyos, és ennyi munka így hirtelen elég is volt. Szerettek volna visszatartani, még főnöknek is kineveztek, de nekem ez nem megy, és tényleg csak kicsit dolgozni akartam, nyüzsögni, nem pedig másokat baszogatni, arra biztosan vannak nálam megfelelőbb emberek.

Képzeljétek már alszotok…, én pedig egyedül ülök itt a csuda lapitopi előtt, és nektek írok, persze a TV is szól, de ez így kerek:) A Balatonra visszatérve, a júliust a Folbi családdal töltjük, mert Bendő és Vince imádják egymást, mi meg elleszünk a másik két lánnyal, és az esti borozgatásokkal:)

Apék a jövő héten elmennek síelni…, így négy napig csak mi leszünk, és persze Kati mami, mert egyedül nagyon sokak vagytok:)

Hát így elsőre ennyi, biztosan egy csomó mindent kifelejtettem, majd szép lassan…,

ez az anyák napi vers, teljesen meghatódtam, mikor elszavaltad…

Anyukám, anyukám

Anyukám, anyukám, találd ki,
Hogy az én kincsem, ugyan ki?
Ki más is lehetne, ha nem te?
Ültess gyorsan az öledbe.

anyuMit szólsz hozzá?

 

 

 

Ezeket a HTML tag-eket használhatod

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>